Blogitekstisuositus

Tänään tahdon

Tänään tahdon metsään. Tahdon haistella metsän kosteutta ja nähdä peurat ja ketun ja korpin ja muurahaiset. Tahdon löytää sieniä. Ta...

maanantai 11. heinäkuuta 2016


Heavy metal panda :)

Kaipa jokaiseen musiikkilajiin ja niiden kuuntelijoihin yhdistetään hassuja yleistyksiä, jotka yleensä jaksaa naurattaa.

"Oletko Saatanan palvoja?"
No en!
Minä henk.koht. en myöskään pahemmin palvo tai kumartele muita jumalia tai auktoriteetteja.

"Pitääkö pukeutua mustiin ja meikata itsensä pandaksi?"
Mustiin pukeudun aika usein ihan normistikin, se kun on helppo neutraali väri, jonka voi yhdistää ihan mihin tahansa muuhun väriin. Pandameikki ei ole tullut mieleenkään.
Heavykinkerit on siinä mielessä ihania, ettei ketään katsota pahalla, saa olla oma itsensä. Eka Tuska tuntui todella "vapauttavalta", kun tunsi olevansa tuhansien samanmielisten keskellä. En ollut outo tai kummallinen vaan vain yksi hyvän musiikin diggaajista.

"Mutta eihän sulla ole pitkä, musta tukka"
Eipä ole ei.
Mustat hiukset saa mut kalpea huoran näköiseksi. Pitkiä hiuksiani kaipaan moshatessa...mutta aina ei voi valita.

"Moshaus, circle pitt, mosh pitt, wall of death..."
No joo, kukaan ei pakota mukaan.
Jos pelottaa, pysyy poissa, niin kuin minä. Seison ja moshaan itsekseni, paikoillani, koska haluan kuitenkin keskittyä artistin katseluun, kuunteluun ja musiikista nauttimiseen.
Moshaus vastaa tanssimista, liikkumista musiikin tahdissa.

"Hevarit on agressiivisia"
Eivät muuten ole!
Tuskafestareilla myydään eniten olutta, mutta siellä tapahtuu vähiten tapaturmia ja tappeluita. Mun villi veikkaus on, että musiikin laji jo itsessään purkaa agressioita, eikä enää tarvii ruveta tappelemaan.

"Hirvee meteli"
Niin siis sehän on osa koko juttua!
Musta musiikin pitää tuntua koko kehossa ja kova musiikki tekee koko kropasta vastaanottimen. Ja yleisön hirvee meteli saa aikaiseksi yhteisöllisen yhteenkuuluvuuden ja hyvän olon. Mikä on hienompaa kuin huutaa 20.000 muun samanmielisen kanssa hurraa-huutoja artistille? Ja näinhän tehdään myös urheilutapahtumissa.

Ja hei, nämähän on mun mielipiteitä. Kommentoikaa/korjatkaa ihmeessä, jos olen mielestänne väärässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti