Blogitekstisuositus

Tänään tahdon

Tänään tahdon metsään. Tahdon haistella metsän kosteutta ja nähdä peurat ja ketun ja korpin ja muurahaiset. Tahdon löytää sieniä. Ta...

torstai 17. maaliskuuta 2016

Ajellaan pikkasen.

Välillä vähän pelottaa, kun joku tullessaan liikenneympyrään laittaa vilkun vasemmalle.
Joopa joo, onko silloin logiikka se, että loppujen lopuks on menossa sinne "vasemmalle", vaikka ensteks pitää ottaa lähes koko kiekka ympyrässä "oikealle"?
Vai aikooko kamikaze-kuski ihan oikeesti veivata vasemmalle?

Toinen pelottava juttu on, kun motarilla peruutuspeilistä näkee, kun joku heiluu kaistallaan ja vähän sen ylikin ja sit se heittää vilkun päälle ohittaakseen. Jos muistaa käyttää vilkkua. Pysyykö se mun kohdalla kaistallaan vai ei? Vai kaappaako mukaansa mun takakulman vaihtaessaan kaistaa vai etukulman palatessaan takaisin? Vai ruttaako kyljen?

Ja aikoinaan kun liikkui vähän vanhemmilla romuilla ja niistä saattoi kadota veto tai virta tai ne vaan sammu johonkin. Niinku keskelle risteystä tai jotain. Ja takana tulija tööttää ja näyttää kansainvälisiä käsimerkkejä. Hey, dude, mullahan on tapana huvikseni pysähtyä ja pysäköidä keskelle menoväylää!!!
Välillä syyllistyn itse akkaparkkeeraukseen. En vaan jaksa viilata. Mutta puolustuksekseni sanon, että yleensä parkkeeraan "kauemmas", koska jätän tilaa huonompijalkaisille lähemmäs esim kaupan ovia (ja suojelen autoani kylki-iskuilta). Sytohoitojen aikana liikuin niin vähän kuin mahdollista, mutta silloinkin (hikisenä, huonovointisena, voimattomana, puolkuolleena, iso tatti otsassa) pyrin jättämään auton kauemmas. Usein tytär joutui olemaan kauppakassiorjana.

On mullakin varmaan paljon huonoja tapoja liikenteessä, mutta yritän olla joustava ja lainkuuliainen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti